Hopp til innhold

Juletapas:

Tapas tilpasset julens anledninger. Fullspekket med gode og uslåelige smaker. Perfekt uansett hvilken anledning det gjelder.

Tilgjengelig fra November t.o.m Desember.

369,- per person.

Alergener:
Honningglasert ribbe av svin (varm) - Langtidsstekt ribbe glasert med honning. -
Julepølse med syltet rødløk & tørket aprikos (lun) - Stekt og toppet med et dryss av farger.
-
Marinert scampi - Scampi i sweet chillisaus
Skalldyr
Ovnsstekt butterdeig med chevre, pære & valnøtter (lun) - Serveres som en kanapè. Søtt, salt, mykt & crunchy alt på en gang!
Melk, hvete
Urtebakte småpoteter (varm) -Små amadinepoteter vendt i olivenolje, urter & maldonsalt. -
Spekematfat med serranoskinke, chorizo & manchego (kald)
Melk
Baconsurrede dadler (lun) - Saftige dadler surret i bacon.
-
Stekt chorizo i rødvin (varm) - Pølse av chorizo delt opp i biter, stekt i olivenolje, deretter kokt sammen med rødvin & søt honning.
-
Pepperkake med blåmuggost & fikenmarmelade (kald) - Uslåelig kombinasjon fylt med gode smaker.
Hvete, melk
Fritert røstipotet med brie, serranoskinke & ripsgele (lun) - Raspet poteter som er fritert, toppet med brie & ripsgele. Ekte snadder! Melk
Husets focaccia & aioli - Hjemmelaget focacciabrød m/ urter & maldonsalt servert med hvitløks majones Hvete, egg, sennep
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter